Deel dit artikel
-

HUAWEI P smart 2019 met dewdrop display

De eerste smartphone van het nieuwe jaar is vanaf vandaag te bestellen: de de HUAWEI P smart 2019. Met een ruim bemeten dewdrop display en een nog krachtigere Kirin 710 octacore chipset.

De HUAWEI P smart 2019 heeft een 6.21-inch 19.5:9 dewdrop scherm. Naast het grotere scherm is de bovenste bezel vervangen door een onopvallende parelvormige notch waarin de selfie-camera is ondergebracht. Daarnaast bevat de HUAWEI P smart 2019 de nieuwe TÜV Rheinland gecertificeerde Eye Comfort Mode. Hierdoor wordt hoogenergetisch blauw licht weggefilterd en de vermoeidheid van de ogen van de gebruiker verminderd.

De HUAWEI P smart 2019 heeft verbeterde camera’s aan de voor- en achterzijde. Aan de voorzijde is een 8MP selfie-camera geïntegreerd in de dewdrop notch. De camera hardware is krachtiger geworden en daarnaast ondersteunt de selfie-camera nieuwe AI- en AR-mogelijkheden en functies zoals gebarenherkenning. Met de portretmodus kunnen gebruikers gemakkelijk verfraaiende effecten toevoegen aan de virtual viewfinder, om foto’s naderhand te perfectioneren. De selfie-camera herkent en optimaliseert acht categorieën van veelvoorkomende selfie-achtergronden.

De HUAWEI P smart 2019 wordt geleverd met een aangepaste versie van Android 9 Pie.

Het toestel is vanaf vandaag te bestellen in de voorverkoop en vanaf 11 januari 2019 verkrijgbaar bij de bekende Huawei verkooppunten voor 249 euro.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond