Deel dit artikel
-

300 nieuwe banen bij veilinghuis Catawiki

Online veilinghuis Catawiki zoekt dit jaar in Nederland nog 300 nieuwe medewerkers. Het personeelsbestand groeide het laatste half jaar al met 200 mensen.

Op dit moment starten 50 nieuwe werknemers per maand, maar de groei in het aantal verkochte veilingkavels, zo’n 30.000 per week, is dusdanig dat de klantenservice doorlopend mensen nodig heeft, aldus Sandra Kinds, HR manager bij Catawiki.

Naast een e-mailhelpdesk opende Catawiki onlangs ook een telefonische helpdesk waar gebruikers van de site in zes verschillende talen gratis terecht kunnen met vragen. De Klantenservice van Catawiki is een internationaal team en er worden medewerkers gezocht die één van de talen Nederlands, Duits, Engels, Frans, Spaans of Italiaans perfect machtig zijn. Daarnaast lanceert Catawiki de site binnenkort in nog meer landen.

Catawiki is daarom ook nog zoek naar klantenservice medewerkers die Portugees, Russisch, Pools, Deens, Noors of Zweeds spreken.

Om snel medewerkers te vinden organiseert Catawiki op 31 maart ‘speeddate’ sessies in de kantoren in Amsterdam en Assen. Mensen die geïnteresseerd zijn in een baan bij Catawiki kunnen zich voor deze speeddate sessies opgeven. In een kort gesprek van vijftien minuten proberen werknemers van Catawiki op een informele manier de sollicitant beter te leren kennen en te achterhalen of er een ‘klik’ is.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond