Deel dit artikel
-

3,5 miljoen klanten voor mobiele bank N26

N26 bedient inmiddels 3,5 miljoen klanten in 24 Europese markten, die 16 miljoen transacties per maand verrichten. Dit staat gelijk aan zo’n 400 transacties per minuut, met een waarde van meer dan 2 miljard euro per maand.

Tienduizenden van deze klanten bevinden zich volgens de bank in Nederland. De mijlpaal bevestigt volgens N26 dat de voorkeuren van consumenten verschuiven, en dat de retailbankensector momenteel een substantiële transformatie ondergaat.

Klanten kunnen via hun telefoon een bankrekening openen, in real-time geld sturen naar vrienden, toegang krijgen tot de nieuwste mobiele betaaloplossingen en wereldwijd betalen zonder extra kosten.

Het bedrijf telt nu 1300 werknemers met 60 verschillende nationaliteiten op locaties wereldwijd. Hoewel het hoofdkantoor zich in Berlijn bevindt, heeft het bedrijf ook hubs in Barcelona en Wenen en kantoren in New York en Sao Paulo.

Voortbouwend op het succes binnen Europa, zal N26 de komende weken de Amerikaanse markt betreden.

Deel dit bericht

2 Reacties

Leonard wolters

1300 man?!? Zo te lezen wordt het snel een traditionele bank…..

Frank Eijssink

Is echt een waardeloze bank . Veel storingen in de app en dus niet bruikbaar en via de website is het ook niet toegangkelijk . De Support afdeling geeft al helemaal geen reactie en berichten; momenteel te veel e mails….
waardeloos

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond