Deel dit artikel
-

3D Hubs wint Sprout Challenger Award

3D Hubs is donderdagavond uitgeroepen tot winnaar van de Sprout Challenger50 Award, de prijs voor de meest uitdagende onderneming van Nederland.

De jury, bestaande uit Adriaan Mol (Mollie, Messagebird), Marco Aarnink (Print.com en ex-Drukwerkdeal), Giels Brouwer (SciSports, Challenger van 2017), Erik de Heer (EY) en Constance Scholten (Slingshot Ventures), kende de titel toe aan 3D Hubs vanwege de ‘technologie en marktkansen’.

3D Hubs nam het op tegen twee andere finalisten, Influencer Marketing Agency en Swapfiets.

Bram de Zwart (35) en Brian Garret (32) bedachten in 2013 dat eigenaren van 3D-printers hun machines zouden moeten kunnen delen voor klusjes van anderen. Naarmate 3D-printen volwassener werd, evolueerde hun scaleup 3D Hubs mee: van 3D print-gemeenschap tot industriële printdienst. Inmiddels is 3D Hubs geheel B2B en beheert het een netwerk van honderden productiemachines in tachtig landen.

Het is de dertiende keer dat Sprout de Challenger50-verkiezing houdt. Het tijdschrift zoekt hierbij jaarlijks naar startups die het aandurven om markten te ontwrichten, om zo de Bookings of Adyens van morgen te worden.

Deel dit bericht

1 Reactie

Ad Pieters

Proficiat met deze mooie onderscheiding, een bevestiging dat jullie goed bezig zijn.
Met vriendelijke groet,

Ad

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond