Deel dit artikel
-

538Groep en 100% NL bundelen spotverkoop

Medio september brengen 538Groep en 100% NL hun spotverkoop voor 538, SLAM!FM, Radio 10 en 100% NL onder in een gezamenlijk saleshuis: One Media Sales. Dit saleshuis gaat direct al van start met een weekbereik van 5,6 miljoen unieke luisteraars en een marktaandeel van 25 procent in de doelgroep 20-49 jaar.

One Media Sales stelt haar deuren naar eigen zeggen ook open voor derde partijen. Sublime FM en Efteling Radio hebben al besloten vanaf oktober op exclusieve basis de spotverkoop onder te brengen bij One Media Sales. ‘Eén van onze belangrijkste drijfveren is de positie van het medium radio binnen de mediamix, samen met adverteerders, media- en reclamebureaus, te versterken’, aldus Roel Willemsen, Commercieel Directeur One Media Sales.

Het saleshuis krijgt een groot team van zo’n dertig radioprofessionals dat zich dagelijks gaat bezighouden met de verkoop van radiozendtijd. Hiermee is het eerste saleshuis voor landelijke commerciële radio in Nederland een feit.

One Media Sales zal geleid gaan worden door Herman ten Cate (algemeen directeur) en Roel Willemsen (commercieel directeur). Die laatste hbegon zijn loopbaan bij Radio 10 FM. Ten Cate is al vele jaren actief in de media, waarvan de laatste vijf jaar als Sales Director en lid MT bij 100% NL.

Deel dit bericht

1 Reactie

hans.willemsen@chello.nl

Wij wensen One Media Sales veel succes.

Hans & Willy Willemsen

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond