Deel dit artikel
-

Accepté breidt uit naar Europa

Accepté, het bedrijf achter het van oorsprong Groningse ticketsysteem Paylogic, aast op Europa en gaat van start met de uitrol in België en Duitsland.

De uitrol van het e-commercebedrijf wordt gefinancierd uit een investering, gedaan door NoorderHuys Participaties. De nieuwe aandeelhouder steekt 3 miljoen euro in Accepté en neemt het belang van Van den Ende & Deitmers over. Deze laatste partij had bijna drie jaar een belang in Accepté.

Hoe groot het belang is dat Noorderhuys van Van den Ende & Deitmar overneemt, daarover worden geen uitspraken gedaan. Naast de vier bestaande directieleden is Noorderhuys nu de vijfde aandeelhouder.

Commercieel Directeur Jan-Willem van der Meer, laat weten dat Accepté een stap wilde maken en een extra investering nodig had. "Voor ons kwam er toen een goed bod dat Van den Ende & Deitmers een mooi rendement opleverde."

Volgens eigen zeggen is de omzet percentueel gezien voor het derde jaar op een rij met 100 procent gestegen. Absolute cijfers worden niet vrijgegeven. Het afgelopen jaar werden er iets meer dan 3 miljoen tickets verkocht, in 2008 lag dit aantal nog rond de 1,5 miljoen.

Onder meer Amsterdam RAI (AutoRAI en Huishoudbeurs), organisators van dance events ID&T en Q-dance (Sensation, Defqon1 en MysteryLand) verkopen hun kaarten via het systeem van Paylogic.

Bron: Lilith Delilah (CC)

Deel dit bericht

2 Reacties

Rutger van Zuidam

Heren van harte gefeliciteerd met deze mijlpaal! Veel succes gewenst in dit Europese avontuur!

Mark Vletter

Heren, prachtig werk. Geniet ervan!

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond