Deel dit artikel
-

AD begint proefuitzendingen ochtendshow

Het AD is vanochtend begonnen met het testen van een online ochtendprogramma. De naam van het format veronderstelt draagbaarheid: De ‘Ochtendshow To Go’.

Tegen half negen stond de video van de eerste uitzending vanochtend live. Het programma werd gepresenteerd door Lucille Werner en Hidde van Warmerdam. De opnames vinden plaats in een aparte ruimte achterin op de redactie van het AD in Central Post te Rotterdam. Naast het NS-station Centraal.

Aan Villamedia legt AD-hoofdredacteur Hans Nijenhuis uit, dat de show bewust compact is gehouden. Dat is het doel althans. ‘In een kwartiertje bijgepraat’ duurde vanochtend bijna 25 minuten.

“Vanaf vandaag zenden we geregeld proefafleveringen uit. Omdat we testen kunnen zaken soms minder soepel lopen, zo was in deze show de verbinding via Skype nog niet optimaal.”

Het format toont twee presentatoren en twee studiogasten. Er worden actuele onderwerpen behandeld en de trending items op AD.nl worden doorgenomen. Een aantal gasten werd vanochtend ingeprikt via Skype.

De Twitterhandle @ochtendshowtogo is in augustus 2018 geclaimd.

In Central Post zijn ook meerdere internetbureaus gehuisvest.

Foto: Fred Romero (cc)

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond