Deel dit artikel
-

Ahold partner van Startupbootcamp E-commerce

Ahold heeft een partnerovereenkomst gesloten met de Amsterdamse vestiging van startup-accelerator Startupbootcamp. De grootste online retailer van Nederland gaat het Startupbootcamp E-commerce programma drie jaar lang ondersteunen.

Ahold krijgt in ruil voor zijn investering (het bedrag is niet genoemd) de kans om via Startupbootcamp e-commerce trends en innovaties vroegtijdig te signaleren.

Het supermarktconcern ziet zich zelf als een vernieuwer. In Nederland begon Albert Heijn in 1987 te experimenteren met thuisbezorging, onder de naam James Telesuper. Albert Heijn Online is vandaag de dag de grootste online supermarkt van het land. Ahold is sinds enkele jaren ook eigenaar van Bol.com.

De eerste tien bedrijven die zijn geselecteerd voor Startupbootcamp E-commerce  zijn afkomstig uit Portugal, Nederland, Israël, Tsjechië, Griekenland en het Verenigd Koninkrijk. Ahold levert mentoren van zowel het hoofdkantoor als Albert Heijn en Bol.com.

Het is de tweede grote samenwerking in korte tijd. Ook Centraal Beheer verbindt zich voor drie jaar als partner aan startup-accelerator Startupbootcamp.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond