Deel dit artikel
-

Albert Heijn en bol.com doen proef pakketautomaat

Vijf Albert Heijns krijgen pakketautomaten van PostNL geïnstalleerd voor bezorgingen van bol.com die klanten in de supermarkt willen afhalen.

Het betreft een technische en operationele proef die de partijen vandaag bekendmaken. Afhankelijk van de mogelijkheden bij de specifieke winkel wordt de automaat binnen of buiten de supermarkt neergezet.

Consumenten kunnen vanaf vandaag bij Albert Heijn-winkels in Voorhout, Delft, Alkmaar, Nijmegen en Maastricht hun bij bol.com bestelde pakket ophalen en retourneren bij de innovatieve pakketautomaat van PostNL. Tijdens het bestellen op bol.com kunnen zij de PostNL pakketautomaat als afleveroptie selecteren. Als het pakket aangekomen is, kan de locker met een code geopend worden.

In de bestelformulieren op bol.com is het al lang mogelijk om pakketjes te laten afleveren bij een lokale AH. Met de huidige proef wordt bekeken hoe de menselijke handelingen aan servicebalie kunnen worden geautomatiseerd met wandkluis.

De PostNL kluizenmuur kan overigens ook worden gebruikt om pakketjes van andere winkels in te laten retourneren. Niet om te laten bezorgen.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond