Deel dit artikel
-

Alternate.nl bouwt distributiecentrum op Tholen

Online elektronicawinkel Alternate.nl bouwt een nieuw distributiecentrum op het Zeeuwse eiland Tholen. Eind oktober wordt de 17.500 vierkante meter in gebruik genomen en, indien nodig, daarna aangevuld met optioneel nog eens vijf hectare.

De distributiecentra op thuisbasis Ridderkerk en die in het Belgische Aartselaar piepen en kraken in hun voegen. De ruimte begint op te raken en dat past niet bij de groeiplannen. Daarom is na een zoektocht in de zuidelijke provincies gekozen voor een nieuwe dc op Tholen, na lobbywerk van de gemeente Tholen en Invest in Zeeland.

Tholen is gunstig gelegen, want dichtbij snelweg A4 en de eerste sollicitaties druppelen al binnen. Uiteindelijk verwacht het bedrijf enkele tientallen medewerkers op de nieuwe vestiging aan te stellen.

“Met de nieuwe ruimte kunnen we ons aanbod uitbreiden. Denk aan huishoudelektronica als witgoed”, als marketingmanager Rob Verheij. “En we kunnen meer items op de dag van bestelling gaan afleveren.”

De bouw van het nieuwe magazijn start begin mei en wordt naar verwachting eind oktober afgerond. Alternate.nl heeft rondom het nieuwe distributiecentrum opties op 5 hectare extra bouwgrond genomen bij de gemeente.

Deel dit bericht

2 Reacties

Silvia

Beste mensen.
Graag zou ik een open sollicitatie sturen maar ik weet niet waar ik deze naar mag sturen.kunt u mij aub een adres en een naam geven
Alvast bedankt
Vriendelijke groet,
Silvia,Faasse

Henk

Hoi lieve Silvia,

U kunt uw mailtje sturen naar prullenbak@alternate.nl
Alvast bedankt

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond