Deel dit artikel
-

Amsterdam eWeek van start

Vandaag begint officieel Amsterdam eWeek die doorloopt tot volgende week. Emerce zelf organiseert in deze periode de evenementen eDay, Emerce Retail Europa, Next Gen, eNight en Dare, maar daarnaast zijn er nog tal van andere activiteiten.

Nestlé, Facebook, Made.com en PUMA zijn enkele van de bedrijven die spreken op Retail Europe, het Engelstalige congres dat vandaag in aanloop van eDay wordt gehouden. Naast algemene presentaties zijn er diverse ronde tafels (invite only). Retail Europe vindt plaats in Hotel Casa Amsterdam, op loopafstand van het Amstel Station. Diner na in De Vergulden Eenhoorn.

Werner Vogels (Amazon), Chris Wiggins (New York Times), Viveca Chan (WE) en Pamela Pavliscak (PRATT) en Jan Lammers (Dutch GP) zijn de topsprekers van Emerce eDay, morgen in de Kromhouthal. In de avond kun je los gaan bij eNight.

Tegelijk met Emerce eDay op 10 oktober wordt, voor de derde keer alweer, voor toekomstige ‘changemakers’ eDay Next Gen gehouden. Niet in de Kromhouthal, maar een flink aantal kilometers verderop in Pakhuis West.

NIMA organiseert op 10 oktober een masterclass Menselijke marketing in een digitale wereld: Grote uitdagingen voor veel bedrijven nu een steeds groter deel van de customer journey zich afspeelt af in de digitale omgeving.

Silicon Canals organiseert 9 oktober een Startup Marketing Seminar, waaraan geselecteerde marketingexperts en growth hacker experts deelnemen.

Vrijdag 11 oktober is er een Amsterdam Fintech Meetup van Accenture.

Op 11 oktober is er een speciaal evenement van de VU over digitale ontwikkelingen in de gezondheidszorg.

BvA en IAB Nederland organiseren een gezamenlijk evenement over advertentiebesteding.

Op 15 oktober organiseert Emerce het evenement voor digitale creatieven DARE. Er zijn sprekers van Studio Kraftwerk/Isobar, KesselsKramer, Impulse Audio Lab, CLEVER°FRANKE, Google, Flatland, Valsplat en RONIN Amsterdam. Je hoort de kneepjes van het designvak.

Tegelijk met Amsterdam eWeek vindt tot slot ook World AI Week plaats, met verschillende activiteiten op het gebied van kunstmatige intelligentie in en om Amsterdam. Het belangrijkste evenement is World Summit AI in Zaandam. Amazon CTO Werner Vogels zal behalve op eDay ook hier spreken, naast Corrinne Vigreux van TomTom, en diverse vertegenwoordigers van Uber, Alibaba, Google en Facebook.

Amsterdam eWeek is een initiatief van Emerce in nauwe samenwerking met participanten en sponsoren, waaronder RTL, Marktplaats, Valtech, Lytho, Xebia, Sanoma, Gemeente Amsterdam, B. Building, Startdock Coworking en de Kromhouthal.

Foto Peter Boer

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond