Deel dit artikel
-

Androidgebruikers spuien kritiek op Apple na overstap-app

Androidgebruikers grijpen een nieuwe overstap-app van Apple aan om kritiek te spuien op de iPhone. Bijna drieduizend Androidgebruikers geven de app niet meer dan één ster.

Met de komst van iOS 9 heeft Apple ook een app uitgebracht waarmee Androidgebruikers kunnen migreren naar de iPhone. De app verzamelt alle gegevens van de Android-smartphone en zet die over naar de iPhone.

Daarnaast adviseert de app bij het samenstellen van een app-collectie, aangezien niet alle iOS- en Android apps gelijk zijn. Apple claimt dat veel Androidgebruikers ‘overlopen’ naar de iPhone.

De app staat sinds gisteren in Google Play Store en krijgt alleen maar slechte recensies. Niet omdat de app niet zou werken, maar omdat gebruikers hun frustraties uiten over Apple. Men klaagt over de geringe batterijduur en de veel te dure hardware. Veel Androidgebruikers vinden iOS ook een te gesloten systeem.

Deel dit bericht

5 Reacties

KoalaBear

Het IS een zwaar gesloten systeem, een feit 😛

Voor mij een reden om het niet te gebruiken, maar ik begrijp het wel. Ieder z’n ding.

Robin

Het is een gesloten systemen in veel opzichten, maar wat mij betreft heeft dat ook zijn voordelen.
Ik vind de software/hardware erg fijn samenwerken binnen iOS en sinds iOS8/9 zijn er steeds meer zaken mogelijk. Zie ook dit bericht en discussie op het MacRumors forum: http://forums.macrumors.com/threads/how-do-you-power-users-deal-with-no-real-file-system.1915714/page-2#post-21859991

Merien

Dat is het zelfde als een file-app afkraken omdat je tegen autoverkeer bent. Doet de app wat die belooft te doen?

ferdinand

Haha, wel mooie manier om podium te pakken
@Emerce overigens wel erg gedateerde afbeelding van een android telefoon (2009) en bovendien chinees

Henk

Android het onderliggende OS is wel eens waar open source, alle Google apps zijn dat niet, net zo gesloten als Apple, succes met de discussie (en mallware) 😉

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond