Deel dit artikel
-

Arnoud Martens nieuwe baas Valtech Nederland

Valtech stelt Arnoud Martens aan als nieuwe managing director in Nederland. Als oudgediende was hij ooit al Europa-baas bij het bedrijf.

In zijn nieuwe functie wordt Martens verantwoordelijk voor het verder integreren van de internationale diensten van Valtech. Dat houdt in: het toegankelijk maken van de diensten van buitenlandse zusters en omgekeerd van het ontsluiten van Nederlandse expertise naar het buitenland.

Een jaar geleden haalde Valtech een nieuwe kapitaalinjectie op tegen een waardering van 1,4 miljard dollar. Sindsdien heeft het zeven overnames gedaan, veelal bedrijven et elk een eigen expertise. Dat wordt vervolgens ontsluiten naar de rest van de groep.

Martens begint per 1 september aanstaande bij Valtech. Hij is bezig zijn directiepositie bij Tenzinger over te dragen.

De nieuwe managing director werkte reeds acht jaar voor het bedrijf dat in Nederland ontstond vanuit eFocus. Vorig jaar werd b2b e-commercespecialist Evident overgenomen.

“Ik wilde terug naar de dienstverlenende kant. De dynamiek ligt daar hoog en ik wilde weer in een internationale context werken”, zegt hij tegen deze uitgave.

De positie van landenbaas was vacant.

Bij Valtech werkt in Nederland tussen de 250 en driehonderd man, internationaal rond de vijfduizend.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond