Deel dit artikel
-

Arthur Hoffman van Expedia naar Sanoma Digital

Sanoma heeft Arthur Hoffman benoemd tot CEO van Sanoma Digital. Hij maakt binnenkort de overstap van Expedia naar Sanoma, waar hij de digitale transformatie van de klassieke media moet begeleiden.

Bij online reisbureau Expedia stuurt hij op dit moment een wereldwijde B2B business aan, en maakt hij deel uit van het mondiale executive team. Daarvoor werkte hij voor Booz & Company en Arthur Andersen, waarna hij overstapte naar Qantas.

Ongeveer tien jaar geleden vertrok hij naar Expedia, een pure play internetbedrijf op het gebied van online reizen. Daar vervulde Hoffman verschillende rollen, zowel aan de B2B- als aan de consumentenkant in de Asia Pacific-regio en in Europa.

Hoffman moet Sanoma’s grootste transformatie in de geschiedenis in goede banen zien te leiden. Centraal daarbij staat de digitale transformatie van de klassieke gedrukte media te faciliteren.

Arthur Hoffman begint bij Sanoma op 25 augustus 2014. In de komende maanden zal Sander ten Dam Sanoma Digital op interim basis blijven leiden.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond