Deel dit artikel
-

Arvato integreert fotostudio in distributiecentrum

Zakelijk dienstverlener Arvato sluit een samenwerking met modefotograaf Fashot om fotostudio’s naar opslag- en distributiecentra te brengen.

Zodra een product uit de fabriek of van de maker aankomt in het opslag- en distributiecentra gaat het door de fotostraat. Arvato zorgt er met Fashot voor dat er modellen klaar staan, lampen en foto-apparatuur. Binnen 24 uur kan een complete collectie zijn gefotografeerd.

De digitale beelden gaan vervolgens linea recta naar de webwinkels. Zij brengen de beelden online. De kleding ligt dan al in de schappen, klaar voor order en verzending. Arvato brengt hiermee collecties sneller online en gereed voor verzending. Webshops zijn verzekerd van actueel beeld en assortiment.

Vooralsnog is de dc-fotostudio iets Duits, de thuismarkt van Arvato. Maar de dienstverlener is net als Fashot ook in Nederland actief. Een lokale vertaling zou eenvoudig zijn gemaakt.

Deel dit bericht

1 Reactie

Jeroen Wigman

Dit bericht doet voorkomen alsof men iets unieks gerealiseerd heeft. Er zijn echter al veel meer e-fulfillment bedrijven met een eigen fotostudio.
Het wordt als dienst of als service aangeboden aan de klant.

Het fotograferen dient onderdeel te worden van de workflow bij het verwerken van binnenkomende producten.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond