Deel dit artikel
-

BekPek.nl vrijwel zeker naar BNN

PCM verkoopt vrijwel zeker de reissite BekPek.com aan de publieke zender BNN. Joep Witteveen van PCM Interactive Media (PIM) stelt dat de gesprekken nog niet definitief zijn. Wel bevestigt hij dat de redactie het pand van PIM inmiddels heeft verlaten.

Volgens Witteveen zijn de gesprekken met BNN nog niet rond. Hij kan hierdoor de verkoop niet bevestigen. "Ik ben als enige betrokken bij de onderhandelingen, dus als het definitief wordt hoort u het van mij", aldus Witteveen. Bij BNN verwijst de directie naar PIM voor commentaar.

BekPek, 'de tavelsite voor en door backpackers', is begin 2000 opgericht door Eric Castien en Boris van Bennekum. PCM nam het bedrijf op 1 januari 2001 over. Castien en Van Bennekum bleven aan en verhuisden mee naar het nieuwe pand van PIM op het Sloterdijk-terrein in Amsterdam.

De omslag kwam met een strategiewijziging binnen PCM, waarbij de interactieve delen minder geld kregen. Na de sluiting van En.nl en Consuweb.nl was het nog maar een kwestie van tijd voordat ook BekPek in andere handen zou komen.

Deel dit bericht

1 Reactie

Matthijs Beerlage

Kijk maar eens op de site!! Dat gaat een hoop geld kosten!!

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond