Deel dit artikel
-

Betere integratie LinkedIn in Office 365

Informatie van LinkedIn-profielen wordt voortaan getoond in Microsoft-apps en –diensten zoals Outlook, SharePoint en OneDrive for Business. Dat heeft Microsoft vandaag aangekondigd op zijn jaarlijkse Ignite-event in Orlando, Florida.

Het is de eerste concrete toepassing van Linkedin in Microsoft diensten sinds de overname van het bedrijf.

Microsoft 365 is verder uitgebreid met nieuwe oplossingen: Microsoft 365 F1 brengt Office 365, Windows 10 en Enterprise Mobility + Security samen en Microsoft 365 Education bevat Office 365 for Education, Windows 10, Enterprise Mobility en Minecraft: Education Edition.

Ook is nu een Microsoft 365 voor non-profits. Een compleet pakket inclusief Office 365, Windows 10 en Enterprise Mobility + Security afgestemd op organisaties zonder winstoogmerk.

CRM pakket Dynamics 365 is uitgebreid met nieuwe AI-oplossingen, waaronder een virtuele agent voor klantenservice, een intelligente assistent voor klantenservicemedewerkers en tools voor conversatiemanagement.

Er zijn ook verschillende aankondigingen gedaan met betrekking tot Azure Stack, de beschikbaarheid van SQL Server 2017 en Azure Hybrid Benefit.

Microsoft bevestigde ook het gerucht dat Skype for Business binnenkort Microsoft Teams gaat heten.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond