Deel dit artikel
-

Bezorger Budbee: pakketjes standaard bij voordeur

De nieuwe bezorgdienst Budbee, werkend voor vijftig webwinkels, heeft ‘bij de deur neerzetten’ als standaard bezorgmethode geactiveerd. Consumenten omarmen het.

“Sinds we op 13 maart effectief zijn met deze maatregel rondom het coronavirus zien we we dat dit vier keer zo hoog is als hiervoor”, zegt Jørgen Höppener. Hij leidt de lokale tak van Budbee, een van oorsprong Zweedse organisatie.

De onderneming bezorgt enkel in de avonduren. Daarvoor zet het nu de capaciteit van bestaande bezorgers in, maar het gaat net als op de thuismarkt een eigen vloot opbouwen. Consumenten worden via een app tot op de minuut op de hoogte gehouden van wanneer hun pakje arriveert.

Sinds de coronamaatregel actief is, plaatsten bezorgers bestellingen bij de deur. De consument krijgt direct een sms met een foto van de bestelling en kan meteen, zonder menselijk contact, de bestelling ophalen.

Deel dit bericht

3 Reacties

jan kamminga

Een slechtere bezorgservice dan Budbee is niet denkbaar. Diverse aankondigingen van bezorging (3) na de opgegeven termijn van levering. Even zovele berichten van annulering.
Twee extra dagen op het bezorgadres gebleven in de hoop dat alsnog zou worden bezorgd.

Mijn aankopen bij Zalando of eventuele andere leveranciers zullen in het vervolg geschieden onder het voorbehoud dat Budbee niet wordt ingeschakeld.

Monique

Ik vind de bezorging echt super. Tussen 19 en 20 zou het bezorgd worden. 18.55 een sms’je gehad dat ze over 4 minuten er waren. Je kon de auto volgen. 19 uur waren ze er ook.
Echt top.

Lems

Wat een onbetrouwbaar adres. Krijg een mailtje “pakket bezorgd” terwijl er niets is afgeleverd en geen enkel bericht van tevoren was verstuurd. Na telefonisch contact hierover met Budbee werd het een welles nietes verhaal en had de chauffeur gesuggereerd dat ik als klant loog. Het zou verder uitgezocht worden maar voorlopig nog niets gehoord van Budbee en zit ik nog steeds zonder mijn onderdeel waarop ik wacht en heb betaald.
Ga verder Fonq hierover inlichten en zal nooit meer iets bestellen wanneer Budbee de vervoerder is.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond