Logistics

Nieuwsbrief

Vacatures

 

Artikelen in Logistics

Transportmakelaar Quicargo haalt bijna 1 miljoen euro op

De Nederlandse startup Quicargo, een online platform dat lege vrachtwagens koppelt aan bedrijven die transport nodig hebben, heeft 900.000 euro opgehaald bij een groep van Duitse en Nederlands logistieke experts en angel investors. Hiermee wil het bedrijf de internationale markt op, met name België (regio Antwerpen-Gent) en Duitsland (Roergebied).


DHL bouwt grootste Nederlandse e-commerce sorteercentrum

DHL Parcel gaat op bedrijventerrein De Wildeman in Zaltbommel een nieuw sorteercentrum voor pakketten bouwen. Vanuit dit sorteercentrum kunnen zowel binnenlandse zendingen als die van internationale webwinkels uit landen als Duitsland, de VS en China rechtstreeks kunnen worden afgevoerd naar 150 depots verspreid over Nederland.


Meer artikelen in Logistics

Channel Logistics

Hier vind je alle informatie die je helpt bij het maken van de juiste logistieke keuzes voor je online activiteiten. Welke manier van verzenden is het meest geschikt voor jou? Wat zijn de beste momenten voor bezorging? Welke keuzes bied je klanten? Hoe verlaag je de retouren? De antwoorden vindt het hier. Zelf bijdragen aan dit Topic kan: mail bij interesse naar topics@emerce.nl.

Interessant in gerelateerde channels