Deel dit artikel
-

Bezorgers Packaly gaan fietsen voor lokale retailers

Na een proefperiode van enkele maanden lanceert start-up Packaly zijn diensten nu voor alle lokale retailers. Online bestellingen worden direct vanuit de magazijnen van winkels en webwinkels per fiets bezorgd in de nabije omgeving.

Packaly legde de proef met Decathlon in Utrecht met succes af en breidt zijn dienstverlening nu uit naar iedere winkelier. Op hun website kunnen zijn de optie gaan bieden om een online order binnen zestig minuten af te leveren.

De dienst is laagdrempelig opgezet. “We brengen geen opstartkosten in rekening, waardoor er geen investering nodig is”, aldus directeur Axel Dekker.

In eerste instantie werkt het bedrijf enkel in en vanuit het centrum van Utrecht en vier kilometer daar omheen. Komende maanden wil Dekker zijn dienst ook in andere steden gaan aanbieden.

“De retailer krijgt een eigen online omgeving waarin twee verschillende bezorgopties mogelijk zijn. Voor klanten die iets direct willen ontvangen is er de 60 minuten-optie en voor iedereen die kan wachten tot de avond is er een avondbezorging beschikbaar.”

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond