Deel dit artikel
-

Bidroom breidt board uit met Tolmeijer, Monaco en Stoffers

De directie van Bidroom wordt uitgebreid met de ervaren hoteliers en investeerders Bas Tolmeijer, Francesco Monaco en John Stoffers. Zij voegen zich bij oprichters Michael Ros en Casper Knieriem.

Bidroom werd in 2014 opgericht door Knieriem en Ros omdat er door de hoge commissies van online reisagenten ruimte ontstond voor nieuwe spelers in de markt. Hotels willen minder afhankelijk worden van de grote platformen maar hebben zelf de technologische knowhow niet om een goede boekingsoplossing te ontwikkelen. Bidroom is daarop ingesprongen door een social platform te starten. Voor een lidmaatschap van 59 euro per jaar krijgen klanten toegang tot kortingen op hotelkamers van de aangesloten hoteliers die gemiddeld 8 tot 11 procent bedraagt.

Volgens Knieriem en Ros groeit de Bidroom community snel, mede door de samenwerking met Visa die in mei van dit jaar van start ging. Visa-kaarthouders krijgen de eerste zes maanden gratis toegang tot het platform.

Tolmeijer, Monaco en Stoffers hebben hun sporen verdiend in de internationale hotellerie en zijn onder meer de medeoprichters van Apollo Hotels, dat deze zomer succesvol werd verkocht aan het beursgenoteerde Fattal Hotels. Bas Tolmeijer zal in de nieuwe boardsamenstelling van Bidroom de rol van Chief Executive Officer vervullen.

De vijfkoppige board bestaat uit Michael Ros, als COO (Chief Operating Officer) verantwoordelijk voor de gehele operatie, Casper Knieriem (Chief Development Officer) met international development als portefeuille, John Stoffers als Chief Financial Officer (Chief Financial Officer), Francesco Monaco, als Chief Commercial Officer (CCO) verantwoordelijk voor de commerciële strategie en Bas Tolmeijer zoals gezegd als CEO.

Deel dit bericht

1 Reactie

Jan

Ik weet niet of ik als oprichter zo blij zou zijn als er een nieuwe CEO wordt aangesteld die gelijk 2 vrienden meeneemt. Denk dat je dat snel buitenspel staat. Is het businessmodel toch niet voldoende aangeslagen en drongen de investeerders hierop aan?

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond