Deel dit artikel
-

Bidroom sluit Europese deal met Visa

Visa en Bidroom gaan samenwerken. Europese kaarthouders kunnen zes maanden gratis gebruikmaken van het hotelreserveringsplatform. Hiertoe is een driejarige overeenkomst gesloten.

Bidroom is een Nederlandse scaleup die hotelovernachtingen tegen gereduceerd tarief aanbiedt aan leden. Zij betalen hiervoor 59 euro per jaar. De gemiddelde besparing ligt tussen de 8 en 11 procent. Die korting kan Bidroom geven, doordat de hotels die deelnemen hiervoor geen commissie betalen. Bij OTA’s als Booking.com en Expedia wordt algauw 15 procent wordt gerekend per boeking, waardoor er ruimte ontstaat voor het geven van korting op boekingen via Bidroom.

De deal met Visa houdt in dat Europese Visa-kaarthouders zich kunnen registreren op de site visa.bidroom.com. Zij maken de eerste zes maanden gratis gebruik van het platform. Daarna kost het abonnement voor Visa-deelnemers 29,50 euro per jaar.

Het is voor het eerst dat Bidroom een dergelijk partnerschap afsluit. Het bedrijf laat desgevraagd weten niets te kunnen zeggen over de doelstellingen en verwachtingen van de Visa-deal.

Dit bericht is 7 keer gedeeld

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond