Deel dit artikel
-

Biedmeer overgenomen door CCV

CCV, dat betaal- en pinoplossingen levert aan winkels, neemt webwinkelspecialist Biedmeer over. Daarmee betreedt CCV het digitale domein van het MKB.

De partijen maakten de overname zojuist bekend. De contracten zijn gisteren getekend, maar de overname was in januari al beklonken. Hoeveel geld is gemoeid met de transactie houden ze voor zich. Biedmeer wordt een apart bedrijfsonderdeel binnen CCV en blijft zelfstandig opereren.

“We waren totaal niet bezig om het bedrijf te verkopen”, aldus medeoprichter Randy Marcus. “Maar CCV heeft richting online heel duidelijk wensen en kwam bij ons terecht. De visie over de toekomst was gelijk en pas na maanden praten kwam een overname aan de orde.”

Het bedrijf biedt pakketten aan ondernemers om complete webwinkels mee in te richten. Biedmeer heeft naar eigen zeggen 35.000 klanten. In 2013 was het genomineerd voor een FD Gazelle, wat aangeeft dat het bedrijf snel groeit.

CCV bedient in Europa tweehonderdduizend MKB’ers met hardware en software om betaaltransacties af te handelen. Het is ook een grote leverancier van pinautomaten.

De nieuwe eigenaar zegt: “Het samengaan biedt MKB’ers de mogelijkheid tegemoet te komen aan de veranderende wensen van hun klanten, zonder de noodzaak daarvoor bij meerdere partijen een contract aan te gaan. Een grote, maar mooie uitdaging voor CCV Group, BiedMeer en hun klanten.“

De diensten van Biedmeer zullen binnenkort worden opgenomen in CCV’s portfolio in Nederland, België, Luxemburg, Duitsland en Zwitserland. Het is nog niet bekend onder welke naam dat in het buitenland gebeurt en of het bedrijf uit Hengelo daar ook zelfstandig activiteiten zal optuigen. Marcus neigt die kant op, maar de concrete invulling daarvan moet nog worden geagendeerd.

Deel dit bericht

6 Reacties

C. Valli

Benieuwd naar hoeveel webwinkelliers via dit platform daadwerkelijk omzet behalen en er van kunnen leven. We zitten zelf bij SEOShop, zij denken niet aan zoveel webwinkels binnenhalen. Maar zorgen er voor dat de klant meer gaat besteden. Bij biedmeer kreeg ik een totaal ander gevoel..

Helmspecialist.nl

Wij werken al bijna 5 jaar met Biedmeer en zijn zeer tevreden. Wij ervaren de samenwerking met Biedmeer als zeer prettig en hopen dit nog vele jaren voort te kunnen zetten.
Ons bedrijf is mede dankzij Biedmeer enorm groeiende en wij juichen deze veranderingen alleen maar van harte toe. Wij zijn er blij mee … ga zo door Biedmeer

Plushop.nl

Ik zie sinds kort ook diverse verandering in het systeem. Dus overgestapt van de Biedmeer layout naar de CCV layout. Over het algemeen meer dan tevreden over het systeem en de service. Aandachtspunt is het integreren met andere systemen (naast de standaard koppelingen).

Ajuweliers.nl

Bij dit soort partijen vraag ik me altijd af of ze snel genoeg inspelen op de veranderende markt van het internet. Je bent totaal afhankelijk van wat zij je aanbieden aan opties. Uiteraard zullen de aangeboden opties voor het overgrote deel van de shops voldoende zijn. Maar heb je meer wensen, dan wordt je waarschijnlijk beperkt.

William

Al meer dan een jaar zeer tevreden met de service die CCV biedt. De layouts zijn van deze tijd en de betaalopties voldoen aan de nodige eisen van tegenwoordig.
Sinds we naar CCV zijn overgestapt hebben we nog geen moment spijt gehad.

Marcel

Wij werken nu ruim drie jaar met CCV Shop en kunnen alleen maar positieve dingen zeggen. Het systeem is gebruiksvriendelijk en biedt veel mogelijkheden voor de huis en tuin artikelen zoals brievenbussen. De koppelingen met andere systemen zijn goed geïntegreerd, wat ons veel tijd bespaart. De klantenservice reageert snel en denkt mee in oplossingen. Sinds we zijn overgestapt naar CCV Shop is onze omzet aanzienlijk gestegen en kunnen we ons volledig focussen op onze kernactiviteiten. Een aanrader voor vele e-commere ondernemers!

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond