Deel dit artikel
-

Binance schort opnemen van Bitcoin tijdelijk op

De grootste handelsbeurs voor crypto Binance heeft op wat inmiddels al ‘zwarte maandag’ is gaan heten het opnemen van Bitcoin (BTC) tijdelijk stopgezet. Het handelsvolume van Bitcoin is zo hoog dat de systemen het tempo niet kunnen bijbenen.

Aanvankelijk leek het erop dat problemen binnen 30 minuten verholpen zouden zijn. In een later bericht op Twitter gaf de Binance CEO toe dat de problemen groter waren dan oorspronkelijk gedacht.

De enorme koersdalingen zorgen voor een intense drukte op de cryptomarkten. De Bitcoin daalde bijna 15 procent, tot onder de 24.000 dollar, de laagste stand sinds december 2020.

En Binance, dat een Nederlandse introductie voorbereidt, is niet het enige bedrijf dat het onder deze omstandigheden moeilijk heeft. De Amerikaanse cryptobank Celsius heeft maandag alle tegoeden ter waarde van zo’n 12 miljard dollar bevroren, om de ‘liquiditeit te stabiliseren’.

 

Deel dit bericht

5 Reacties

bert

Was te verwachten. Als je de Bitcoin zo ontwerpt als een stad met een 10 baans snelweg naar binnen, en een veerpontje naar buiten, dan gaat dat ooit wringen. Nog lang geduurt voordat deze onbalans op de proef werd gesteld.

Piet

Einde van de luchtbubbel,de rijken zijn er rijker van geworden en de kleine investeerders worden de dupe.Bijennest pur sang.Exit snel.

Nouri b

Zinkend schip!

Koen

Goed moment om te kopen.

J.m.j

G
Het kan 2 kanten op, of omlaag of omhoog. Aangezien El Salvador ook gaat stoppen met btc als betaalmiddel moet je je grenzen maar zelf trekken. Tokens/crypto is de toekomst thats sure, zie het als een spaarkaart/puntensysteem/informatieverzenden&ontvangen en veel meer de kunst is om zelf genoeg research te doen en zelf je investering goed te doen kopen. En als ik over research praat dan praat ik niet over casual nu.nl nieuws maar ga er dieper in op zoals, met wie werken ze samen, wie zijn er in het board en kom zo duidelijkere dingen te weten over de stomme naam “crypto”….

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond