Deel dit artikel
-

Blessuretijd voor aanleg glasvezel FiberNH

Het is FiberNH niet gelukt om binnen de gestelde zes weken vraagbundelen meer dan 50 procent aanmeldingen voor glasvezel in Schagen en Den Helder te verzamelen. Toch gaat de witte vlag nog niet uit. Het glasvezelbedrijf stelt een nieuwe einddatum waarvoor ‘alles op alles zal worden gezet’.

Tot uiterlijk achttien maart wordt er jacht gemaakt op buitengebiedbewoners uit Schagen en Den Helder die nog twijfelen. In de gemeente Langedijk meldde al wel meer dan vijftig procent zich aan.

Het lijkt erop dat de samenwerking die FiberNH eerder sloot met de gemeente Langedijk wel een positief effect heeft gehad op het aantal aanmeldingen. Later dit jaar gaat daar nog gegarandeerd de schop in de grond.

Tot achttien maart is veel hoop gevestigd op de ‘zwevende’ kiezer, oftewel de inwoner die nog niet weet met welke aanbieder hij of zij in zee gaat. Onherroepelijk komt daar in Schagen en Den Helder ook de naam van Kabeltex bij kijken. Voor deze twijfelaars is het mogelijk om ‘dubbel’ af te sluiten. Uiteraard wordt daarmee niet de hoogte van de rekening bedoeld, maar wel een extra zekerheid.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond