Deel dit artikel
-

Bloomberg: Geen significante verandering voor iOS 13

iOS 13, dat binnen een maand aan ontwikkelaars wordt voorgesteld, zal volgens Bloomberg geen drastische veranderingen ondergaan. Ook dit jaar ligt de nadruk op snelheid en stabiliteit. Wel is een groot aantal apps onder handen genomen.

iOS 13 (codenaam Yukon) krijgt  na eerdere geruchten onder meer een donkere modus. Nieuw is een veegtoetsenbord, vergelijkbaar met SwiftKey, waarbij je letters met veegbewegingen kunt aanmaken.

Apples nieuwe Gezondheid-app toont beter dan voorheen de dagelijkse activiteit van gebruikers. Ook wordt een apart scherm toegevoegd voor het gehoor. Apple Kaarten krijgt een update met veelbezochte locaties zoals thuis en werk.

De Herinneringen-app wordt voorzien van een andere takenindeling. Apple Kaarten krijgt een update met veelbezochte locaties zoals thuis en werk. Apple zou verder de diensten Zoek mijn vrienden en Zoek mijn iPhone willen samenvoegen tot één enkele app.

In de nieuwe versie van macOS komt een aparte Apple Music-app, die losstaat van iTunes. macOS krijgt ook een schermtijdapp. Gebruikers kunnen de iPad als extern scherm in macOS 10.15 instellen.

Apple Watch krijgt voor het eerst een eigen App Store op de Watch. Op dit moment kunnen gebruikers alleen apps installeren via de iPhone-app.

Foto Pexels

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond