Deel dit artikel
-

Broedplaats Rockstart verdubbelt kantoorruimte (update)

Kraamkamer Rockstart gaat haar beschikbare ruimte in het centrum van Amsterdam verdubbelen. Er wordt 1600 m² kantoorruimte gehuurd aan de Herengracht 180/182, weet Propery NL.

Deze klassieke grachtenpanden uit de zeventiende eeuw zijn voor ruim zeven miljoen in handen gekomen van ontwikkelaar en belegger Harvest & Millten.

Momenteel zijn er negentien huurders in het huidige onderkomen (800 m²) van Rockstart aan de Vijzelstraat, waaronder WappZapp. Een verhuizing naar een groter onderkomen werd in oktober al bekendgemaakt. Half januari neemt Rockstart het nieuwe kantoor in gebruik.

Rockstart.spaces is een van de drie activiteiten van Rockstart, het bedrijf dat oud-Emerce oprichter Oscar Kneppers enkele jaren terug begon. Andere activiteiten zijn de Rockstart.accelerator en Rockstart.gigs.

In 2014 zet Rockstart de eerste stappen naar internationale uitbreiding. Daartoe wordt een soort franchiseformule gehanteerd, vertelt Oscar Kneppers aan Emerce. Buitenlandse partijen kunnen een licentie nemen. Een voormalige medewerker van Talpa die voorheen betrokken was bij de licentieverstrekking van The Voice gaat deze afdeling voor Rockstart opzetten.

Verder worden activiteiten opgestart in Nepal, waar ondernemers met weinig geld kunnen worden geholpen. Kneppers spreekt liever niet van ontwikkelingswerk. “We gaan ons daar heel breed richten op het ondernemerschap.”

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond