Deel dit artikel
-

De Buren lanceert Kluis aan Huis

De Buren lanceert een stevige stalen kluis voor pakketjes die aan de buitengevel van een woning of bedrijf geplaatst kan worden. De deur van de kluis kan met behulp van een codepaneel worden geopend, waarbij de te gebruiken code telkens weer anders is. Met behulp van een app wordt de juiste code voor toegang tot de kluis afgegeven.

De Buren heeft het product ontwikkeld als aanvulling op de bestaande infrastructuur van onbemande afhaalpunten. Ze kunnen ook worden ingezet voor gezamenlijk gebruik: met meerdere buren of bedrijven een Kluis aan Huis

De bezorger van een pakketje kan de kluis openen met een 4-cijferige pincode die hij per app ontvangt. De ontvanger krijgt een ‘appje’ over het bezorgde pakket en kan met zijn persoonlijk code de Kluis aan Huis legen. Als het pakket uit de kluis is gehaald, verandert de pincode automatisch voor de bezorger die het volgende pakket komt brengen. De Kluis aan Huis heeft geen elektra- of internetverbinding nodig.

Op dit moment worden de eerste prototypes van Kluis aan Huis getest. Naar verwachting zullen de eerste kluizen in het eerste kwartaal van 2015 leverbaar zijn.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond