Deel dit artikel
-

Cadeaudienst Kudoo heet voortaan Give.it

Kudoo, de Facebook app waarmee gebruikers echte cadeaus aan hun Facebook vrienden kunnen geven, heeft een nieuwe naam: Give.it. Die past beter bij de dienst en maakt internationale groei mogelijk, zeggen de initiatiefnemers.

Het Amsterdamse bedrijf stelt retailers en merken in staat om hun aanbod op een nieuwe manier onder de aandacht te brengen van consumenten. Daarbij draait het niet alleen om verkoop, maar ook om exposure op Facebook.

Gebruikers selecteren een vriend, kiezen en betalen een cadeau, waarna de ontvanger zelf het adres opgeeft waarop hij het cadeau wil ontvangen. Een samenwerking met Starbucks eerder dit jaar, waarbij duizend gratis ontbijtjes werden weggegeven via het platform, bevestigde de potentie van het concept.

Met de nieuwe app verwacht het bedrijf het aantal transacties per gebruiker verder te verhogen. Men heeft inmiddels enkele tienduizenden gebruikers.

Give.it werkt op dit moment samen met onder meer Gall & Gall, Tony’s Chocolonely, War Child, Clarins, Club Manhattan en tientallen andere merken.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond