Deel dit artikel
-

Cadeauwebshop YourSurprise naar Emerce Retail

YourSurprise noemt zich dé online specialist in gepersonaliseerde cadeaus in 28 landen. Alle cadeaus in het assortiment zijn uniek, doordat de klant er een eigen foto, naam of een persoonlijke boodschap aan toevoegt. YourSurprise omarmde de komst van het Amazon in Europa vanaf het eerste moment. Nu, enkele jaren verder, kunnen we gerust spreken van een haat-liefdeverhouding met de Tech Giant. Je hoort er meer over op Emerce Retail op 23 maart in Maarssen. Een presentatie bomvol praktische tips en best practices om op korte termijn succes te behalen met Amazon.

Een duidelijke uiteenzetting van de metaverse, waarom deze nog niet bestaat, maar wel gaat komen, en welke technologieën hieraan ten grondslag liggen, hoor je van Aragorn, verkenner en early adopter met een passie voor technologie, psychologie en geesteswetenschappen.

Door goede kwalitatieve content verkopen we meer. Maar retouren stapelen zich op met grote impact op kosten, milieu en onze footprint. En niet te vergeten ontevreden klanten als resultaat.

Anne de Jongh van Decodata vertelt over de kracht van attributen. Je hoort praktische tipsover de conversie en de klanttevredenheid.

Zie je retouren niet als kostenpost, maar juist als kans om waarde te creëren. Zo kun je met retouren je omzet vergroten, je nettomarge (sterk) verbeteren en de binding tussen jou en je klant verder versterken. Daarnaast kun je met aandacht voor retouren je ecologische footprint sterk verlagen. Heidi van Eijk van Reductify was ooit Marketing & E-commerce Director in retail banking bij ING en bij vele klanten in online retail waaronder Blokker en Decathlon.

Aan de hand van diverse cases neemt Berith Spoelstra je mee in de wereld van klantbehoud(retentie). Dit gaat verder dan een loyalty programma of een CRM systeem. Ontdek de ontwikkelingen in de manieren om klanten aan te je binden en boeien in deze economische uitdagende tijden.

Consumenten staan steeds meer ervoor open om duurzaam te consumeren. Met name Gen-Z en millennials willen minder kopen en meer beleven. Wat zijn de circulaire verdienmodellen die jouw bedrijf of merk toekomstproof maken? Florentine Gillis van Circle Closet geeft een overzicht van de mogelijkheden inclusief goede en minder goede voorbeelden.

Emerce Retail wordt ook dit jaar gehouden in InnStyle Maarssen aan het water. Net als vorig jaar hopen we op een voorjaarszon. Tickets zijn alvast hier te bestellen.

Foto Peter Boer

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond