Deel dit artikel
-

Casper Maasdam aan de slag bij Travix

Casper Maasdam (45) is per 1 april bij Travix aan de slag gegaan als Legal Director. Hij is verantwoordelijk voor het managen van alle juridische aspecten in relatie tot de groeistrategie van Travix en de dienstverlening aan klanten.

Ook is het zijn taak om dat alles in lijn te brengen en te houden met de continu wijzigende wetgeving in de landen waar Travix actief is. Maasdam heeft jarenlange ervaring in en kennis van de airline- en toerismesector. Zo was hij Legal Counsel bij Arkefly (TUI) en directeur Human Resources Management en Legal Affairs bij TUI Benelux.

Volgens Travix kan Maasdam een bijdrage leveren aan de ambities van de online reisagent om toonaangevend te zijn qua innovaties. “En dat zeker ook met het oog op de continu wijzigende wetgeving,” aldus CEO John Mangelaars. “Concrete voorbeelden hiervan zijn de invoering van de nieuwe Europese privacywetgeving en de aanpassing van de Package Travel Directive in mei en juli 2018. Maasdam heeft de kennis en kunde om dat alles in goede banen te leiden.”

Casper Maasdam, TravixMaasdam noemt op zijn beurt de nieuwe Europese privacywetgeving die vanaf 25 mei 2018 van kracht wordt (GDPR/AVG) als een mooie case om de dienstverlening van Travix juridisch te stroomlijnen. “Maar ook buiten Europa wijzigt het speelveld continu en ook hier zal Travix zich blijvend moeten aanpassen om te voldoen aan de wet- en regelgeving. Dit is een geweldige uitdaging die ik graag met het legal team wil oppakken.”

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond