Deel dit artikel
-

Centraal Beheer maakt commercials voor autoverkopers

Particulieren die hun auto willen verkopen, kunnen een persoonlijk videocommercial laten maken door Centraal Beheer. De filmpjes kunnen ze op socialmedia en autosites zetten.

Het betreft een campagne om bestuurders te helpen bij het verkoopproces en direct de verzekeraar te betrekken in het oriëntatieproces van de nieuwe auto.

Autoreclame To Go‘, zoals het project heet, staat op komende week bij Central Studio’s in Utrecht. Verkopers rijden hun auto op een filmset binnen. Binnen een minuut worden vervolgens

Om video’s van Youtube te kunnen tonen, dienen analytische cookies en tracking cookies geaccepteerd te worden.

De campagne is ontwikkeld met DDB &Tribal en loopt van 4 juni tot eind juli. De makers leggen in een persbericht uit: “Een installatie die gebruik maakt van projection mapping en Kinect maakt het mogelijk op grote schaal professionele reclames te maken. Gebruikers kunnen kiezen uit drie vooraf gecreëerde reclamewerelden. De thema’s luxe, Hollywood of natuur worden met vijf beamers geprojecteerd en door drie geautomatiseerde camera’s vastgelegd. Binnen een minuut is het klaar, dankzij een voice-over die ter plekke aanwezig is, en rijden de autoverkopers weg met hun eigen reclame.”

De films worden ook gebruikt voor Digital OOH, pre-rolls en banners en er komt nog een radiocampagne.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond