Deel dit artikel
-

Coolblue: “Bezorgen? Hoe laat u maar wilt”

De webwinkels van Coolblue gaan bestellingen afleveren op de momenten die de klanten het best uitkomen. Ze kunnen tot op twee uur nauwkeurig aangeven hoe laat ze hun pakjes willen krijgen.

Vandaag neemt de internetwinkel een nieuw afleverbeleid in bedrijf. Een van de opties is, dat bestellingen die voor 22:30 uur worden gedaan de volgende ochtend tussen half zeven en half negen al bij de koper kunnen zijn.

Die ‘vroege optie’ kost 17,95 euro, even duur als de mogelijk om op de dag van bestelling de aankoop nog thuis te ontvangen.

Directeur Pieter Zwart: “Met de toevoeging van bezorging op afspraak bieden we nu het meest uitgebreide pakket aan bezorgopties van Nederland.”

Afleveren op afspraak verloopt in tijdsblokken van twee uur:

  • 6.30 – 8.30 uur (17,95 euro)
  • 7.00 – 9.00 uur (17,95 euro)
  • 8.00 – 10.00 uur
  • 9.00 – 11.00 uur
  • 11.00 – 14.00 uur
  • 14.00 – 17.00 uur
  • 17.00 – 21.00 uur
  • 18.00 – 22.00 uur

Bakstenen winkels krijgen hiermee nog meer concurrentie van de honderden speciaalzaken van Coolblue.

Op het punt van tijd en keuze is er amper meer verschil tussen de digitale en bakstenen winkels. Daarnaast biedt het bedrijf sinds deze zomer al de mogelijkheid om online bestellingen af te halen bij tweeduizend afhaalpunten van PostNL, onder meer bij filialen van AH, Jumbo, Bruna en Primera.

Foto: chilie (cc)

Deel dit bericht

4 Reacties

Jeroen Bos

Respect Pieter!

Wim Plevier

Ik zie vooral ook tijdvakken die meer dan 2 uur bestrijken….
Maar het idee is idd goed. Wat PostNL op dit moment biedt qua bezorging is echt een heel slecht product voor de consument.

Jeroen Bos

Pak Je gemak van TNT is ook een uitstekende dienst voor mensen die overdags niet thuis zijn. De meeste AH’s zijn tot 20.00 uur ’s avonds open. Hoef je helemaal niet thuis te blijven.

Jos Sluijsmans

Leidt dit tot meer of minder verkeersdrukte c.q. files op de weg?

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond