Deel dit artikel
-

Coolblue met eigen bezorgdienst naar Delft en Amsterdam

Coolblue is op zoek naar nieuwe locaties in Amsterdam en Delft, van waaruit het witgoedbezorgingen in de regio kan gaan verzorgen.

Die zoektocht past in het streven om een deel van het logistieke proces zelf in handen te nemen. In eerste instantie gaat het om witgoed. Niet uitgesloten is dat op termijn meer werk van PostNL uit handen wordt genomen door bezorgingen uit andere productcategorieën over te nemen.

Directeur Pieter Zwart vraagt aan zijn volgers op Twitter of ze geschikte locaties willen tippen die als tussenstation kunnen fungeren tussen het distributiecentrum en de bestellende klant.

We willen nog meer klanten blij maken met CoolblueBezorgt! Daarom:hubs gezocht rond Delft en Amsterdam. Tips in DM! pic.twitter.com/31NjpyyYCI

— Pieter Zwart (@PieterZwart) 1 juni 2016

Coolblue wil nog meer controle op het hele bestelproces – van bestelling tot ontvangst van een pakketje, vandaar de nieuwe formule CoolblueBezorgt. De ‘winkelketen’ hanteert daarbij tijdvakken van zestig minuten. Zo hoeven klanten maximaal een uur thuis te blijven. Een half uur voor de aflevertijd krijgt de klant daarover een sms’je. De bezorgers installeren de nieuwe apparatuur, testen of het werkt en nemen de oude apparatuur ook meteen mee. De bezorging is gratis.

CoolblueBezorgt ging van start in Brabant en Limburg, en wordt nu uitgebreid naar de omgeving van Delfgauw en Oostzaan. Amsterdam en Delft volgen spoedig. Zwart wil eind dit jaar vijftig busjes in heel Nederland laten rondrijden.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond