Deel dit artikel
-

Coolblue opent nieuwe winkel in Breda

Coolblue opent vandaag een nieuwe winkel in Breda, pal achter de IKEA, van 1.500 vierkante meter. Later dit jaar volgen er nog drie nieuwe filialen elders in het land.

Breda was ongeveer de enige grote stad in de provincie waar nog geen Coolblue-winkel zat. Vanuit de parel van het zuiden moest men naar Den Bosch, Tilburg, Antwerpen of Rotterdam om een nabij filiaal te vinden. Die tijd is voorbij.

Op de woonboulevard is een grote winkel ingericht met zeven zogeheten productwerelden: Televisie, Telefonie, Audio, Huishoudelijk, Gaming, IT en Coolblue Energie. Dat laatste staat strikt genomen misschien een beetje naast de elektronicawinkel, maar bezoekers kunnen er toch terecht voor advies over energiecontracten, zonnepanelen en laadpalen.

Later dit jaar opent Coolblue ook nieuwe winkels in Amsterdam (de tweede), Hengelo en Leeuwarden.

Net als in Breda zal daar een aantal nieuwigheden zicht- en merkbaar zijn. Dat zijn, zo legt de winkel uit, een nieuwe Coolblue Energie Wereld en verbeterde integratie van de app in de winkel-ervaring. Dat houdt bijvoorbeeld in: met de app inchecken in de winkel als klanten een bestelling komen ophalen. Coolblue ziet dan dat ze er zijn en de klant ziet dan op z’n telefoon wanneer hij aan de beurt is. Ook zijn er Pick up-punten in iedere ‘wereld’, productzone.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond