Deel dit artikel
-

Coolblue opent winkel op Amsterdamse Zuidas

Coolblue opent eind deze maand een winkel in Amsterdam op de Zuidas, zijn vijfde. Het bedrijf is bezig zijn aanwezigheid in de fysieke winkelstraat op te poetsen.

Nog één winkel en de helft van de Nederlandse provincies heeft een Coolbluewinkel waar klanten voor boodschappen en service daadwerkelijk kunnen binnenlopen. Althans, zodra de winkel in Amsterdam zijn deuren heeft geopend. Dat vindt plaats op donderdag 31 oktober.

De locatie van de winkel is een prominente, in een van de duurste omgevingen wat grondprijs betreft. De Zuidas herbergt grote bedrijven, waaronder Google, ING, ABN Amro, AKZO Nobel, de rechtbank en het academisch ziekenhuis van de VU. De winkel is daarom per auto en OV goed bereikbaar.

Coolblue beschouwt zijn winkels vooral als advies- en servicepunt en minder als verkooppunt. Niettemin zijn online bestellingen er wel af te halen.

Eerder deze week opende het bedrijf in Rotterdam een nieuwe filiaal bij het Oostplein.

Van internationale ambities is voorlopig geen sprake, zo liet de directie eerder aan Emerce weten. Coolblue rekent dit jaar op een omzet van 225 miljoen euro.

Foto: Udo Geisler (cc)

Deel dit bericht

2 Reacties

Mark

Handig dat webshops hun eigen ophaal punten krijgen! Kan ik gelijk na werk mn bestelling ophalen.

Udo Geisler

Hi, Ik ben de fotograaf waarvan jullie een foto voor de aankondiging van de nw. winkel op de Zuidas hebben gebruikt. Ik ben er bij toeval erachter gekomen, nooit van tevoren gevraagd. De foto is afkomstig uit mijn serie over de Zuidas, het lijkt mij normaal dat het bedrijf tenminste achteraf om toestemming vraagt en bereid is de normale tarief van € 50 aan mij wil uitbetalen. Graag hoor ik waar ik de rekening naartoe moet sturen.
Groet Udo Geisler

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond