Deel dit artikel
-

Couverts.nl lanceert app

Restaurant reserveringssite Couverts.nl, onderdeel van RTL, lanceert een eigen app. Daarmee kunnen consumenten 24 uur per dag gratis een reservering maken bij restaurants in heel Nederland.

De Couverts-app biedt reserveringsinformatie van restaurants in heel Nederland. Bij de restaurants die zijn aangesloten bij Couverts, is direct te zien of er nog plek is om te eten.

Van deze restaurants worden tevens actuele menu informatie, prijzen, sfeerfoto’s en een video-impressie gegeven. Plaatst men een reservering, dan wordt deze direct bevestigd via e-mail of sms. Van de restaurants die nog niet aangesloten zijn bij Couverts, wordt in ieder geval het telefoonnummer gegeven. Consumenten kunnen dus altijd reserveren bij het restaurant naar keuze. De app is beschikbaar voor iPhone, Android en eind deze week ook voor BlackBerry.

RTL Nederland kocht Couverts in september 2010. De focus ligt primair op het kunnen vinden van en reserveren bij een van de aangesloten restaurants. Inmiddels werken meer dan vijfhonderd restaurants, van groot tot klein en van sterrenzaak tot bistro, met het systeem.

Couverts biedt ook diverse marketingmogelijkheden voor restaurants en werkt samen met grote online restaurantgidsen zoals Smulweb.nl, Etenvandaag.nl, Dinerjaarkaart.nl, Dinnersite.nl, Luncheninnederland.nl, AlleToprestaurants.nl en Eet.nu.

Deel dit bericht

4 Reacties

Jan-Kees de Ridder

Toch jammer dat het erg HTML5 aanvoelt. Dat gaat ten koste van de snelheid. Ook de info bij restaurants is mager, weinig foto’s en openingstijden.

Geef mij dan maar de tafelreserveren app (meer info en bij alle restaurants reserveren: http://itunes.apple.com/nl/app/tafelreserveren/id486771047?mt=8). Jammere hieraan is dat deze alleen voor iphone is.

Helaas is er dus nog geen perfecte app. Couverts App icm met meer info en alle restaurants zou de winnaar worden.

Succes couverts!

Otto

Ik vind het juist ideaal dat je een korte omschrijving hebt met een kleine sfeerimpressie door foto’s en video’s.. Wanneer ik snel wil kijken waar ik ga eten en wil reserveren hoef ik niet eerst een hele preek te lezen, maar smaken verschillen 😉 Er mogen wel wat meer restaurants bij, maar ik blijf m zeker gebruiken!

Ronnie

Wat een zinloze app. Alsof goede restaurants slecht telefonisch bereikbaar zijn! Beller is altijd sneller.

Sonny

Ik vind de app geweldig! Even op de fiets snel een tafel reserveren! Thuis reserveer ik ook regelmatig een tafel via http://www.couverts.nl echt een mooi concept!

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond