Deel dit artikel
-

DHL Parcel start bezorgoptie ‘afgesproken plek’

Pakketvervoerder DHL Parcel test samen met wehkamp een nieuwe mogelijkheid om een pakket op een afgesproken plek rond het huis te ontvangen.

DHL deed afgelopen weken een proef samen met het online warenhuis wehkamp. Klanten konden de nieuwe bezorgoptie kiezen op de track en trace-pagina en hun bezorger laten weten waar het pakket rondom het huis neergezet kon worden.

De bezorger belt eerst aan om persoonlijk af te leveren. Lukt dat niet dan checkt de bezorger of de ‘afgesproken plek’ inderdaad aan de eisen voldoet zoals droog, niet zichtbaar vanaf straat en of het pakket past op die plek. Onder de carport en in de garage blijken de favoriete plekken tijdens de testperiode.

Ontvangers geven nu al vaak met briefjes op de deur aan waar ze hun pakje willen hebben wanneer ze dit niet persoonlijk kunnen aannemen.

Het testgebied wordt vanaf half augustus uitgebreid. In september verwacht DHL deze bezorgoptie landelijk aan te kunnen bieden.

Bezorgen op afgesproken plek wordt de komende weken uitgebreid naar G-Star, HEMA, Just Brands (van PME Legend, Vanguard, Cast Iron), Zalando en Zooplus.

Deel dit bericht

9 Reacties

A. Van der Meer - Mevr.

Niet te spreken over de bezorgdienst van DHL. Beweren dat je niet thuis bent. Terwijl ik dat wel was. Gooien het pakket bij de buren af. Dit is nu al een paar keer gebeurd. Dus DHL wordt tijd dat jullie eens een keer hier wat mee doen.

Ron

En daar is dit nu voor in t leven geroepen.

Ger

Neppen de boel pakkettje zou op zaterdag geleverd worden ik in de track van avonds dat het bedrijf gesloten was?? Ik ben particulier ze zouden maandag komen op maandag weer niets de ik kom langs meldingen van ze duurd nu al tot vrijdag 14 e ze zeggen we zijn vertraagt maar is na mijn in zien ze het kwijt per ongeluk bij een personeels lid in fe kofferbak gevallen het was namelijk een soundbar waarde 400.00 euro ik moet nu nog een week wachten voor het onderzoeken is afgesloten om geld of nieuw product tekrijgen ze kunnen beter gelijk toegeven dat het weg is . en geen track sturen iedere dag we komen langs dan hoef ik ook niet thuis teblijven.

Okedan - Dhl

Van der meer.

Waarom zou de bezorger naar de buren gaan als jij gewoon thuis bent. kost alleen meer tijd en moeite

Zat je niet toevalig te poepen of werkt je deurbel niet altijd goed

Maar ja mensen moeten wat te zeuren hebben toch.
Bestelling word de volgende al bezorgd en dan nog zeuren schaam je rot.

Tip.

Ga lekker de stad in

Lekker blijven zeuren

Ga zelf de stad in als je de bezorgers zat bent of heb je geen auto.

Riekje

Ze sturen bericht dat je niet thuis was,terwijl ik gewoon thuis was. En heb video deur bel die alles opneemt.
En dan kan je het ophalen bij afhaal punt de volgende dag.
En je kan nergens je klacht neer leggen. Ja alleen chatten en dat gaat ook heel onbeschoft

G.T

wat een ….bedrijf zeggen dat ze langs zijn geweest. (Was wel thuis) Nog geen brief in de brievenbus gezien van niet thuis. Hebben ze het Pakket maar naar eindhoven gebracht. Of ik het daar maar kon ophalen. Effe 100 km op en neer. Brengen ho maar. Maar het probleem is . Ze moeten de bezorgers ook is de tijd geven om iets af te leveren. En het moet niet zo zijn dat als ze een appartement complex zien,Maar doorrijden want dat kost teveel tijd. Maar het zal wel zo moeten. Als ik weet dat DHL het brengt hoef ik het of bestel ik niks meer daar. Want het is al een paar keer gebeurt dat ze gewoon doorrijden. En het enige wat ze dan zeggen na telefonisch contact is Sorry nou voor mij hoeft het niet meer

Joe

Ze hebben ongeveer 2 minuten voor één adres.
Dat is inclusief zoeken, voorrijden, pakje zoeken, aanbellen en hopen dat je vlak achter de deur staat.
Kies een bezorger die 2x op een dag komt of met het dichtstbijzijnde afhaalpunt of ga gewoon winkelen.

H

Hier ook probleem met bezorgdienst DHL. Krijg op de mail een bericht dat de koerier was geweest, maar hij is helemaal niet geweest want ook wij waren gewoon thuis , ( en onze bel is niet stuk(

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond