Deel dit artikel
-

Directie Kees Smit Tuinmeubelen breidt uit

Directeur Henk Smit krijgt gezelschap in de leiding van het bedrijf met de aanstelling van Ohannes Malihas en Mitchel Oude Nijhuis als respectievelijk directeur offline- en directeur onlinemarketing.

Malihas en Oude Nijhuis worden bovendien aandeelhouder in de onderneming. Hoe de belangen verdeeld liggen in de nieuwe situatie is niet bekend.

Henk Smit (foto) stelt het tweetal aan om zijn verantwoordelijkheden te delen en zelf focus te kunnen leggen op de verdere groei van het bedrijf.

Tegen dagblad Tubantia zegt hij na te denken over de bouw van een derde fysieke vestiging. Gezien de grote populariteit het tuinmeubelbedrijf in Duitsland is Duitse nieuwbouw niet uitgesloten. In Nederland gaat in najaar van 2020 een nieuwe vestiging open op het XL Businesspark in Almelo.

Kees Smit Tuinmeubelen groeide sinds 2011, toen Henk Smit het bedrijf van zijn vader overnam, van enkele tientallen medewerkers naar nu vierhonderd.

Deel dit bericht

1 Reactie

Gerhard Rotzinger

Wat onprofessioneel voor een bedrijf dat nog in zijn bloei staat
Wat lijkt op een prachtig bedrijf maar niet met de juiste mensen op verschillende afdelingen en bij werving van nieuw personeel

Nu je het zo zegt gaat er me iets dagen, maar ik heb het blijkbaar niet gelijk goed geregistreerd. Het staat nu wel goed in de agenda’s, dus donderdag gaat door. Het gesprek is dan met Maurice (storemanager) en Patrick (teamleider verkoop)👍🏻

Liesbeth

Blijkbaar ben ik toch uitgenodigd na het vorige gesprek dat ik twee gezichten heb????
En dat wilde de teamleider wel even naar boven halen.
En bevooroordeeld en in een hokje geplaatst ben!
Dat merkte ik ook heel erg en voelde mij daar ook niet prettig bij op de manier waarop jullie een tweede gesprek plaatsen???
Dat maakte het voor mij wel makkelijker dat jullie geen match voor mij zijn!
Ik ga het gesprek onbevooroordeeld in
Terwijl er teee man tegenover mij zitten die wel bevooroordeeld zijn na aanleiding van mijn eerste gesprek
Dit was niet prettig op de manier waarop jullie een selectie maken en een tweede gesprek plannen
Dus not done ✔️
Succes

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond