Deel dit artikel
-

DutchDo lanceert platform voor niche shops

De Limburgse onderneming DutchDo heeft vijftien niche webshops geopend, waarin per specifieke productgroep een breed assortiment wordt aangeboden. Na winkels als Klemspot.nl, DomeCamera.nl en Kniptang.nl worden binnenkort nog zo’n vijfentwintig shops aan het platform toegevoegd.

Het uitgebreide assortiment moet het platform zijn eigen plek in de markt geven. “In webshops vind je vaak veel verschillende soorten producten, maar is er per categorie maar weinig keuze. Terwijl de klant juist uit een groot assortiment wil kunnen kiezen”, aldus een woordvoerder.

Het bedrijf zet in op zowel high-end producten voor professionele gebruikers als producten met een goede prijs-kwaliteitverhouding voor huishoudens.

Er wordt naar eigen zeggen optimaal gebruikgemaakt van zoek-algoritmes, waardoor de shops snel gevonden moeten worden. Onder andere de domeinnamen en duidelijke product- en categorieteksten dragen daaraan bij.

Deel dit bericht

1 Reactie

Kees

Die opmerking van “Onder andere de domeinnamen, product- en categorieteksten en links dragen daaraan bij.” klinkt alsof het zo uit 2007 komt. Is niet veel nieuws aan.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond