Deel dit artikel
-

ECI wordt failliet verklaard

Internetwinkel ECI wordt naar verwachting in de loop van volgende week failliet verklaard. Dat heeft bewindvoerder Cees de Jong aan het ANP laten weten. Het bedrijf verkeert momenteel in surseance, en een distributiedochterbedrijf is reeds failliet.

Het faillissement is nodig om een doorstart van ECI of onderdelen van het bedrijf mogelijk te maken. Er zouden al gesprekken zijn met meerdere overnamepartijen.

Om negatieve effecten te voorkomen, is ECI nog niet meteen failliet verklaard. Bij het bedrijf werken ongeveer tweehonderd medewerkers.

Het bedrijf verzorgt ook de exploitatie van ECI.nl en Cosmox.nl. De webshop van Free Record Shop is stilgelegd, omdat die niet rendabel genoeg meer was.

Deel dit bericht

3 Reacties

Rick Maresch

Jammer, weer eentje…..
Ik wens alle betrokkenen en ‘slachtoffers’ heel veel succes en sterkte.

rick van rath

Logisch, Eci verkoopt boeken, Films, Muziek, Games, Spellen welke in de toekomst vrijwel alleemaal digitaal gebracht kunnen worden. ECI heeft een harde weg te gaan.

wiepie

Naar dit… dat je zo gemakkelijk jezelf failliet mag verklaren. En ook vervelend dat dit nieuws al langer bekend is. Ik heb nog 50 euro tegoed wat ik al een aantal weken niet kan inleveren voor boeken omdat dit gehonoreerd wordt door ECI…..

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond