Deel dit artikel
-

E-Commerce Live: innovatie in de last mile

Steeds meer pakketjes worden dagelijks naar consumenten gedistribueerd. Planningstechnieken worden meer verfijnd om in de zogenoemde last mile zo weinig mogelijk kilometers te maken en om zo goed mogelijk aan te sluiten bij de afleverwensen van de klant. Je hoort er meer over op eFulfillment & Logistics, als onderdeel van E-Commerce Live in de Beurs van Berlage in Amsterdam.

Steeds meer kleine partijen doen hun intrede met slimme, specifieke of duurzame oplossingen voor de last mile. Met innovatieve ideeën en een andere kijk op logistiek en fulfillment brengen ze de  gevestigde logistieke orde aan het wankelen. Aan het roer van deze startups staan vaak ambitieuze ondernemers. Jan Pronk gaat in Amsterdam in gesprek met een panel met ‘founders’ van startups met elk een eigen creatieve oplossing voor de laatste logistieke uitdagingen. Aanwezig zijn Jan Pronk van Clear Focus, Martijn van Schaveren van Mypup. Roland Segers van Deliverymatch en Renno Welberg van Red je Pakketje.

Flinders is een snelgroeiende omnichannel woonwinkel met een uitgebreid assortiment van ongeveer 20.000 hoogwaardige designartikelen. Flinders levert ruim driekwart van deze producten uit eigen voorraad. Deze grote voorraad en daarmee een razendsnelle en gepersonaliseerde levering door Dynalogic is één van de aspecten waarmee Flinders zich onderscheidt. Namens Flinders spreekt Oscar Diele en namens Dynalogic John Ruijsch.

Margreeth Pape houdt zich bezig met de logistieke uitdagingen van de leden van Thuiswinkel.org en de toekomstige ontwikkelingen van de online logistiek. Ook is Margreeth lid van het ‘logistics committee’ van Ecommerce Europe. Daarnaast is ze verantwoordelijk voor de integratie van duurzaamheid binnen de e-commercesector. Daarin liggen de prioriteiten voornamelijk op de inrichting van een duurzame last mile logistiek en de toepassing van duurzame verzendmaterialen.

eFulfillment & Logistics wordt 31 mei gehouden in de Beurs van Berlage in Amsterdam. Let op: er is nog maar een beperkt aantal gratis kaarten beschikbaar voor Emerce-leden.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond