Deel dit artikel
-

Eduhub en Nalden grote winnaars Dutch Startup Awards

Gisteren zijn de Dutch Startup Awards uitgereikt. De verkiezing vond plaats via alle sociale netwerken, waarmee het de eerste publieke sociale awards zijn. Eduhub kwam deze avond als grote winnaar naar voren.

In de Amsterdamse Jimmy Woo vond gisteravond de uitreiking van The Next Web Dutch Startup Awards plaats. The Next Web heeft in samenwerking met Emerce de eerste publieke awardshow georganiseerd voor Nederlandse startups. De Dutch Startup Awards is een publieke aanmoedigingsprijs voor de meest succesvolle en getalenteerde jonge internet bedrijven van Nederlandse bodem.
De publiekstemmen werden uitgebracht via de sociale netwerken Hyves, Facebook en Twitter en geaggregeerd op DSA.thenextweb.com. Het sociale karakter van deze awards maakt deze awards uniek.
Als Startup van het Jaar kwam Eduhub, een educatieve zoek en vergelijkings site als winnaar uit de bus en mocht de Award in ontvangst nemen van Daan Witteveen, partner TMT Deloitte Fast50.
Ook lifestyle blogger Nalden valt in de prijzen. Zijn initiatief WeTransfer wint de award voor Beste nieuwkomer en hij is zelf uitgeroepen tot Web Dude van het jaar.
In het totaal zijn er 10342 stemmen uitgebracht in zeven categorien en kent de volgende winnaars:|

Dit artikel is voor premium abonnees . Log in of meld je aan!