Deel dit artikel
-

Eerste ronde horloge voor Pebble

Pebble heeft zijn eerste ronde smartwatch gepresenteerd. Die is dunner dan vorige modellen, en gaat daardoor minder lang mee op een acculading.

Vorige modellen gingen zeven tot tien dagen mee, maar in elk geval laadt de nieuwe Pebble sneller op. Vijftien minuten laden is al voldoende om de batterij een hele dag mee te laten gaan.

Er komen varianten in meerdere kleuren en met twee formaten bandjes, van 14mm en 20mm. Beide varianten wegen 28 gram en zijn 7,5 millimeter dun. Het horloge is verkrijgbaar in drie verschillende afwerkingen: Black, Silver en Rose Gold.

De Time Round draait net als de Time en Time Steel op alweer de derde versie van Pebbles eigen besturingssysteem.

Het horloge is al voor te bestellen vanaf 249 euro voor de versie met een leren bandje. Niet eerder dan begin 2016 kun je de nieuwe Pebble ook in de winkel kopen.

Wel is al een SDK beschikbaar, waarmee ontwikkelaars en partners bestaande Pebble Time-apps kunnen aanpassen voor de Pebble Time Round. Zo wordt het mogelijk om watchfaces en apps als Buienradar, Next Train NL, ESPN, Misfit, Uber en Foursquare ‘naadloos’ te integreren met het nieuwe display.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond