Deel dit artikel
-

Eerste Samsung Experience Stores geopend

Samsung Nederland opende samen met Phone House vandaag in Haarlem en Den Haag de deuren van zijn eerste twee Experience Stores. Komende maand gaan nog drie vestigingen open.

De eerste twee Samsung Experience Stores zijn gevestigd aan de Haarlemse Grote Houtstraat en Haagse Venestraat. De winkels tonen het volledige assortiment Samsung mobiele telefoons, wearables en tablets. Ook hebben bezoekers de keuze uit abonnementen van aanbieders, zoals ze bij Phone House gewend zijn.

Samsung werkt voor het nieuwe winkelconcept nauw samen met de Britse Carphone Warehouse Group, in Nederland bekend als Phone House.

Behalve in Haarlem en Den Haag opent Samsung komende maand Experience Stores in Amersfoort, Apeldoorn en Eindhoven. Het concept wordt daarna uitgerold in Duitsland, Ierland, Portugal, Spanje, het Verenigd Koninkrijk en Zweden.

Het winkelaanbod van Samsung blijft vergeleken met Apple nog redelijk bescheiden. In de VS heeft Samsung enkele winkels binnen winkels, zoals in Best Buy. Dat zijn er overigens wel gelijk veertienhonderd.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond