Deel dit artikel
-

Emerce E-Commerce Live: de omnichannel formule van Jumbo

De omzet uit online activiteiten van supermarkt Jumbo is in 2021 met 30 procent gegroeid naar zo’n 650 miljoen euro. Jumbo opende in het afgelopen jaar tien nieuwe bezorghubs. Tegelijkertijd blijft Jumbo nieuwe vestigingen openen.

Het aandeel omnichannel klanten is veel groter dan alleen hun online omzet doet vermoeden. Succes online maakt succes offline en andersom.

Het is daarom cruciaal om deze hybride klantreizen goed te begrijpen. En met behulp van data in te spelen op de persoonlijke wensen van deze klanten. Maar hoe pak je dat aan? Welke valkuilen zijn er?

Op die vragen geeft Tim Hehenkamp antwoord tijdens Emerce E-Commerce Live! op 1 juni in de Beurs van Berlage.

Sinds 2012 bouwt Hehenkamp mee aan de snelle groei van Jumbo. Als grondlegger van data unit 7EVEN heeft hij Jumbo’s datatransformatie in gang gezet. In 2017 werd hij lid van de directie als verantwoordelijke voor Data en sinds 2019 ook voor Tech. Tim is een van de initiatiefnemers van Jumbo Extra’s, de digitale klantrelatie die het fundament vormt voor Jumbo’s omnichannel strategie.

Wat is nu, nieuw en next in e-commerce? Sprekers van vooraanstaande merken geven je 1 juni online de allesomvattende e-commerce update vol strategische sessies, trend talks en praktijkcases. Voor jou om uit te blinken en je positie te verstevigen in e-commerce. Tickets hier.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond