Deel dit artikel
-

Emerce eHome & Deco: het geheim van Made.com

Damien Poelhekke is verantwoordelijk voor de uitrol van de Britse online meubelverkoper Made.com in Nederland. Made.com profileert zich als een ‘revolutionair designmerk’ dat direct vanuit de fabriek levert, en de groothandel overslaat. Donderdag spreekt hij over Emerce eHome & Deco.

Bij Made.com wordt zo weinig mogelijk opgeslagen, maar wanneer producten dreigen over te blijven worden die met kortingen verkocht. Kleine voorraden staan in fulfilmentcentra in Groot-Brittannië en Lille, waar ook de retouren worden verzameld.

Meest opvallend is dat Made.com in principe geen fysieke toonzalen heeft. Toch besloot Made.com deze zomer om een popup winkel aan de Amsterdamse Singel te openen en dat beviel zo goed dat Poelhekke een permanente locatie zocht, die overigens nog niet is gevonden. Als die showroom er eenmaal is, zal het niet mogelijk zijn om gekochte meubels direct mee naar huis te nemen.  De bestelling wordt nog steeds online geplaatst.

Poelhekke heeft geen meubelachtergrond. Hij startte zijn carrière in finance bij de Rabobank in Parijs, gevolgd door een baan in Equity Sales bij Rabobank International. In 2012 startte hij bij Zalando AG als Senior Business Development Manager.

Emerce eHome & Deco wordt donderdag 5 november gehouden bij Sanoma in Hoofddorp. Kaarten zijn hier verkrijgbaar.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond