Deel dit artikel
-

Emerce haalt Lean Innovation Summit naar Rotterdam

De Europese Lean Innovation Summit, beter bekend als ‘de beste innovatietraining voor teams’ komt dit jaar naar Rotterdam op 12 november.

In de afgelopen anderhalf jaar hielp initiatiefnemer Thijs Sprangers verspreid over Europa tientallen meet-ups organiseren voor 3.500 man. De grote events (summits), eerder gehouden in Berlijn en Amsterdam, zijn in hoge mate interactief.

Lean Innovation Summit is een innovatie-event voor teams en dat komt dit najaar naar Rotterdam”, legt Sprangers uit. “Er komen internationale experts, maar ook veel cases uit de lokale community. Het is maar twintig procent keynotes en voor de rest interactie zoals workshops, een unconference en matchmaking.”

Het publiek varieert van innovatie- en portfoliomanagers van corporates tot productowners, oprichters CTO’s van start- en scala-ups.

De eventserie wordt voortaan georganiseerd door Emerce onder de naam ‘Lean Innovation Summit’. Het team van Live on Demand blijft verantwoordelijk voor programmering en partnerships. Naast de Gemeente Rotterdam zijn Wework, Strategyzer, OneUp en PA Consulting partner in het innovatie-evenement.

Sprangers: “We zagen steeds meer grote bedrijven op onze events. De vraag is steeds: hoe kunnen we succesvol blijven innoveren, op internationale schaal en het ondernemerschap onder medewerkers stimuleren? Wij brengen bedrijven, dienstverleners, investeerders en startups met elkaar in contact. Het succes van onze Europese evenementen reeks vraagt om een grotere eventorganisatie. Met Emerce kunnen we dit op veel grotere schaal organiseren.”

Gijs Vroom, eigenaar van Emerce, vult aan: “De sterke community die is opgebouwd rond deze innovatieserie past heel goed bij ons Venture-domein. De inhoud en internationale netwerk van Live on Demand biedt een prachtig platform voor startup ondernemers en corporate innovators.”

Naast innovatieleiders zoals Alexander Osterwalder spreken in november innovation experts van ING en Unilever over Lean Startup, Agile en Design Thinking. De eerstvolgende meet-ups worden georganiseerd in Londen, Stockholm, Berlijn, Amsterdam en Rotterdam.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond