Deel dit artikel
-

Emerce start eRetail Europe

Van een kleinschalig evenement naar Europees congres. Emerce komt met een internationale versie van eRetail die aan de vooravond van Emerce eDay wordt gehouden, op 9 oktober in Amsterdam.

Sprekers die hebben bevestigd zijn onder meer Jonathan Chippendale van Holition, Willem Vos van Staples Europe, Philip Rooke van Spreadshirt en Sean McKee van Schuh. Ook hoofd innovatiecentrum e-commerce Matthias Häsel van Otto komt. Ook zullen veelbelovende retailstartups zich hier presenteren.

Voor het congres is een adviesraad samengesteld met vertegenwoordigers van eBay, Tommy Hilifiger, Philips, EuroCommerce en de Metro Group. De eerste partners zijn ook bekend: Adyen en Microsoft.

Als onderdeel van de nieuwe Amsterdam eWeek zal het congres worden georganiseerd in het Lloyd Hotel aan de Oostelijke Handelskade in Amsterdam.

Deel dit bericht

3 Reacties

Jochem VRoom

Ik zie dat Emerce.com ook al in bezit is. Lijkt een beetje op het traject van TNW zo! Alleen het blog nog even Engels maken. Leuk!

Gijs Vroom

TNW is fantastisch wat ze doen. Nederlanders on the go.

Partijen die ons willen helpen of met ons willen samenwerken rond eRetail Europe of Amsterdam eWeek komen we graag mee in contact.

Theodoor Pater

Hier zouden wij sowieso graag bij aanwezig willen zijn (is op uitnodiging zie ik). Wellicht zijn er nog meer mogelijkheden. Ik kom graag met je in contact Gijs.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond