Deel dit artikel
-

(eWeek) Bright Day

Er zit een stukje Emerce in het DNA van lifestyleplatform Bright, want Emerce-oprichter Oscar Kneppers (nu: Rockstart) was daarvan de oprichter. En dus sluit Bright op zaterdag 8 november de Amsterdam eWeek af met zijn Bright Day.

Thema’s van deze Bright Day: mobile, wearables, smart home, virtual reality, gezondheid, robotica en drones. Allereerst onze primo gizmo, de smartphone. Alle nieuwe toestellen van grote spelers als Apple, LG, Samsung, Huawei en HTC, maar ook nieuwkomers als OnePlus, kun je bekijken en proberen tijdens de hands-on sessies direct na de show.

Wearables zijn een categorie in opkomst. Bright toont smartwatches als de LG G Watch R of de Smartband Talk van Sony. Daarnaast kun je VR-brillen opzetten als de Oculus Rift en de Samsung Gear VR. Van een geheel andere orde is de Airwheel: een hybride tussen een eenwieler en een Segway.

Smart home is nog zo’n categorie die hard gaat momenteel. In de Uitpakparty XL is er de thermostaat en de rookmelder van Nest, nog maar net verkrijgbaar in Nederland. En van Philips kun je de nieuwste toevoegingen in de Hue smart light familie proberen.

De nationale tech-trots strijkt voor de nieuwe Shaver 9000 serie groots neer op Bright Day met de Space Challenge: een unieke wedstrijd met als hoofdprijs niets minder dan een reis naar de ruimte.

Bekijk het complete eWeek programma hier.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond